Over

Het einde

In december 2021 is restaurant De Vijf Eiken gestopt.

U kunt altijd op bezoek bij manage de 5 eiken voor een lekker bakje koffie met een stukje taart.

Aan de rand van het Brabantse dorp Rijen, staat midden in de bossen “De Vijf Eiken”, een zaak met diverse sfeerbeelden en een originele creatieve menukaart die spelenderwijs met de seizoenen verandert. Dit eetcafé en restaurant bestond al veel langer, maar sinds de overname in 2000 door de familie Nooren heeft het bedrijf een ware metamorfose ondergaan. Alleen de karakteristieke gevels herinneren nog aan het oude pand, het bedrijf is volledig vernieuwd en uitgebreid. Zo bevindt zich thans aan de voorzijde een gezellig eetcafé, dat zowel voor als achter is voorzien van een zonneterras. Ook bij mindere weersomstandigheden is “buiten” eten altijd mogelijk doordat een ruime en lichte serre is aangebouwd. Ook kunnen de gasten een drankje drinken aan de gezellige bar of rustig dineren in het restaurant van De Vijf Eiken.

Vroeger was direct aan het gebouw een manege gehuisvest, nu is dit omgebouwd tot een prachtig en multifunctioneel zalencomplex met een drietal zeer karakteristieke barren speciaal ontworpen door een bekend architect.   De zalen zijn geopend door de burgemeester van Rijen in augustus 2001. Door de schuifwanden is het mogelijk grotere feesten en partijen te geven, maar ook recepties, een rustig samen zijn of wat u als klant maar wenst. Eén van de zalen is door zijn nostalgische inrichting bij uitstek geschikt voor (dans)feesten. Ook het zakelijke gebruik is niet vergeten: voor het beleggen van vergaderingen en bijvoorbeeld heisessies is De Vijf Eiken bij uitstek geschikt.

Video afspelen

En door de bosrijke omgeving is het vinden van rust en inspiratie niet moeilijk. Maar bovenal, voor welke activiteit u ook naar De Vijf Eiken komt: het eten is er heerlijk. De chef-kok kent het klappen van de zweep en heeft een heerlijke menukaart samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit diverse menu’s en à la carte gerechten. De lunchgerechten zijn door hun speciale opmaak en de kwaliteit van de ingrediënten eveneens bijzonder lekker. En uiteraard is het mogelijk dat bij speciale wensen de gerechten kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Voor gelegenheden zoals een bruiloft of ander feest kunt u een op maat samengesteld menu bespreken, à la carte, maar ook in buffet-vorm. De familie Nooren hoopt u spoedig te begroeten op De Vijf Eiken. En wellicht niet alleen voor een hapje en drankje, maar ook om paard te rijden. Want in 2002 is een geheel nieuwe manege en pensionstalling gebouwd naast het eetcafé/restaurant. Zo zal dus De Vijf Eiken een nieuwe toekomst tegemoet gaan. U bent van harte welkom!

Contact Formulier: