Kerst menu

-Voorgerechten-

Vreemd stel:
Gebraden kalfslende samen met gebakken tonijn en een zachte mayo van kalfsjus

Drieluik uit de Noordzee:
Een samenhang van zalmtartaar, garnalenkroket en coquille Saint-Jacques 

Bijna hetzelfde:
Verschillende gerookte hamsoorten van het varken en het zwijn met een lauw/warme jam van preiselbeeren en bosaardbei 

-Even onder de indruk-
Tropisch spiesje van kalkoen en fruit waar de tafel nog even over na praat

-Weer even tot rust komen –
Scroppino een limoncello sorbet met een knipoog naar Rusland

-Hoofdgerechten-

Toch geen haas:
Botermalse ossenhaas met verschillende gebakken champignons en gekarameliseerde sjalotjes

Winterse kabeljauw:
Mooi stuk kabeljauw onder een dekentje van scampi’s, gamba’s, tomaat, dragon en wolken van langoustine schuim

Zoek de verschillen:
Een trio van ree, damhert en edelhert met groenten die de meeste van ons vergeten zijn

-Dessert-
Het wachten waard

Prijs per persoon €39,50
Tevens is het ook mogelijk om tijdens de kerst a la carte te eten dit is uitsluitend op reservering. Ook hiervoor graag de a la carte keuzes vooraf doorgeven zodat ze in de keuken hier rekening mee kunnen houden.