Kerst menu

-Voorgerechten-

Vreemd stel:

Gebraden kalf lende samen met gebakken tonijn en een zachte mayo van kalf jus.

Drieluik uit de Noordzee:

Een samenhang van zalmtartaar, garnalenkroket en coquille saint-jacques.

Bijna het zelfde:

Verschillende gerookte ham soorten van het varken en het zwijn met een lauw/warme jam van preiselbeeren en bosaardbei.

-Even onder de indruk-

Tropisch spiesje van kalkoen en fruit waar de tafel nog even over na praat.

-Weer even tot rust komen –

Scrappino een limocello sorbet met een knipoog naar Rusland.

 

-Hoofdgerechten-

Toch geen haas:

Botermalse ossenhaas met verschillende gebakken champignons en gekarameliseerde sjalotjes.

Winterse kabeljauw:

Mooi stuk kabeljauw onder een dekentje van scampi’s, gamba’s, tomaat, dragon en wolken van langoustineschuim.

Zoek de verschillen:

Een trio van ree, damhert en edelhert met groenten die de meeste van ons vergeten zijn.

-Dessert-

Het wachten waard.

 

Prijs per persoon €39,50

Tevens is het ook mogelijk om tijdens de kerst a la cart te eten dit is uitsluitend op reservering. Ook hiervoor graag de a la carte keuzes vooraf doorgeven zodat ze in de keuken hier rekening mee kunnen houden.

 

Download de kest menu antwoordcoupon